Geräte und Zubehör
Fried Beehoon
Zubereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
5 portions
Zutaten
-
garlic cloves20 g
-
shallots20 g
-
olive oil50 g
-
cellophane noodles (mee hoon/rice vermicelli)400 g
-
water500 g
-
cabbage cut in 5 cm length200 g
-
carrots cut in strips (5 cm)50 g
-
Asian fish cake (optional) cut in thin slices150 g
-
light soy sauce50 g
-
dark soy sauce (optional)30 g
-
oyster sauce30 g
-
chicken stock powder (optional) homemade or store-bought½ tsp
-
ground white pepper1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
797 mg
Protein
7.8 g
Kalorien
2018.2 kJ /
482.4 kcal
Fett
15.3 g
Ballaststoff
2.2 g
Gesättigte Fettsäuren
2.5 g
Kohlenhydrate
78.3 g
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