Kompatible Versionen
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Braised Lamb Shanks
- 200 g red wine, full-bodied Italian
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 60 g balsamic vinegar
- 50 g tomato purée
- 100 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
oder 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 3 sprigs fresh rosemary
- 2 tsp dried oregano
- 110 g onions, quartered
- 3 - 4 garlic cloves, to taste
- 150 g celery stalks, cut in pieces
- 150 g carrots, cut in pieces
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for browning
- 4 lamb shanks (approx. 400 g each)
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Roasted Garlic and Parmesan Mash
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic bulb
- 1 tsp olive oil
- 1 ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 1000 g floury potatoes, peeled, sliced (5 mm)
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 350 g milk
- 50 g unsalted butter, diced
- ground black pepper, to taste
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 5255 kJ / 1259 kcal
- Protein
- 79 g
- Kohlenhydrate
- 64 g
- Fett
- 71 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Tamarind and Chilli Barbecued Lamb Chops
55 min
Sticky Apple Pork Ribs
2h 30min
Shepherd's Pie
1h 40min
Seared Steak Rocket Salad
35 menit
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2h 20min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Braised Lamb Shanks
3h 20 min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25 min