Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Meatballs
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 rindless bacon rashers (approx. 100 g), cut into pieces (1 cm)
- 40 g day old bread, crusts removed
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm) (optional)
- 500 g beef mince
- 1 tsp dried Italian herbs
- 1 tsp ground sweet paprika
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Red pepper sauce
- 20 g olive oil
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 20 g sultanas (see Tips)
- 100 g ripe tomatoes, cut into quarters
- 2 - 4 tsp Chicken stock paste, to taste (see Tips)
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- 250 g roasted whole red pepper strips
- 100 g water
- 4 pita breads, warmed, to serve (see Tips)
- crispy fried onions, to serve (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2119.4 kJ / 504.6 kcal
- Protein
- 42.4 g
- Kohlenhydrate
- 41.3 g
- Fett
- 17 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 5.4 g
- Ballaststoff
- 8.3 g
- Natrium
- 1186.6 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15 min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 min
Pastitsio
1h 30 min
Pork meatballs with couscous
50 min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Sticky sesame chicken
40 min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15 min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25 min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10 min
Spiced lamb pie
40 min