Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Meatballs
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 rindless bacon rashers (approx. 100 g), cut into pieces (1 cm)
- 40 g day old bread, crusts removed
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm) (optional)
- 500 g beef mince
- 1 tsp dried Italian herbs
- 1 tsp ground sweet paprika
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Red pepper sauce
- 20 g olive oil
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 20 g sultanas (see Tips)
- 100 g ripe tomatoes, cut into quarters
- 2 - 4 tsp Chicken stock paste, to taste (see Tips)
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- 250 g roasted whole red pepper strips
- 100 g water
- 4 pita breads, warmed, to serve (see Tips)
- crispy fried onions, to serve (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2119.4 kJ / 504.6 kcal
- Protein
- 42.4 g
- Kohlenhydrate
- 41.3 g
- Fett
- 17 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 5.4 g
- Ballaststoff
- 8.3 g
- Natrium
- 1186.6 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Spiced lamb pie
40min
Chorizo meatballs and potato stew
40min
Pork meatballs with couscous
50min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Hunter's lemon chicken rissoles
1h
Chicken and spinach enchiladas
40min
Beef ragu
1h 25min
Chilli beef with lemon feta
30min
Chilli beef with lemon feta
30min
Mexican cottage pie
1h 30min