Geräte und Zubehör
Mango on Coconut Sticky Rice
Zubereitung 10 Min
Gesamt 55 Min
4 portions
Zutaten
-
water800 g
-
glutinous rice rinsed, soaked for 2 hours or overnight150 g
-
coconut milk150 g
-
sugar50 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ripe mango (approx. 1 mango), peeled, cut in pieces (2 cm)300 g
-
sesame seeds (optional) for garnishing½ tsp
-
fresh mint leaves (optional) for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
5 g
Kalorien
1245 kJ /
297 kcal
Fett
7 g
Ballaststoff
1 g
Kohlenhydrate
53 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
new style asian
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2 Std. 35 Min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 Min
Tom Yam Mee Hoon
30 Min
Crispy Shallots and Shallot Oil
25 Min
Mango Sticky Rice
5 Std.
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45 Min
Tom Yum Goong
30 Min
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1 Std.
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1 Std. 5 Min
Limau Kasturi Asam Boi (Sour Plum Calamansi Drink)
10 Min
Hot and Sour Prawn Soup
15 Min
Thai Steamed Fish With Lime
30 Min