Geräte und Zubehör
Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling
Zubereitung 30 Min
Gesamt 4 Std.
4 portions
Zutaten
Hazelnut Meringues
-
hazelnuts1 ½ oz
-
sugar7 oz
-
corn starch1 tbsp
-
egg whites from large eggs8
-
cream of tartar½ tsp
Rhubarb Compote and Whipped Cream Filling
-
sugar6 oz
-
orange thin peel only, no pith1
-
cinnamon stick broken into pieces1
-
star anise1
-
ground nutmeg1 pinch
-
rhubarb in pieces (½ in.), divided12 oz
-
heavy whipping cream chilled6 oz
-
confectioners sugar to dust
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
73.2 mg
Protein
6 g
Kalorien
1728.6 kJ /
413.1 kcal
Fett
13.7 g
Ballaststoff
2.3 g
Gesättigte Fettsäuren
6.8 g
Kohlenhydrate
70 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Summer Servings
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Hazelnut Snow Clouds
40 Min
Black Tahini Banana Bread
1 Std. 20 Min
Lemon Caper Aioli
10 Min
Courtesan au Chocolat
3 Std. 15 Min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6 Std. 45 Min
Strawberry Almond Gelato
12 Std. 20 Min
Barbecue Butter
15 Min
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45 Min
Peking-Style Duck Pancakes
11 Std. 25 Min
Fig and Maple Bourbon Fizz
168 Std. 20 Min
Pesto with Pita Breads (Danny Bowien)
3 Std. 5 Min
Blinis - Buckwheat Pancakes
1 Std. 30 Min