Geräte und Zubehör
Illinois Pierogi
Zubereitung 1 Std. 30 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
50 pieces
Zutaten
Cheese Filling
-
water17 ½ oz
-
potatoes peeled, cubed (1 in.)16 oz
-
yellow onion quartered4 oz
-
unsalted butter3 tbsp
-
1 ½ tsp all-purpose floursemolina1 ½ tsp
-
mascarpone cheese13 oz
-
salt to taste¾ tsp
-
ground black pepper to taste¾ tsp
Dough
-
warm water plus extra to seal and boil pierogi9 oz
-
large egg1
-
grapeseed oil1 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust17 ½ oz
-
salt to taste, plus extra to boil water (approx. 3 tbsp per 4 qt)2 pinches
Topping
-
yellow onions quartered16 oz
-
unsalted butter cubed, plus extra to fry2 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
-
fresh parsley leaves (optional) to garnish
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Protein
2 g
Kalorien
439 kJ /
105 kcal
Fett
6 g
Ballaststoff
1 g
Kohlenhydrate
11 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Recipe Road Trip
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Green Smoothie
10 Min
Coleslaw
10 Min
Pizza Dough
1 Std.
Sugar Cookies with Lemon Curd
2 Std. 30 Min
Crawfish Toast with English Pea Ricotta and Wild Mushroom Brandy Butter
1 Std. 25 Min
Rugalach
1 Std. 55 Min
Berry Dream (TM6/7)
10 Min
Sweet Potato Cheesecake Bars
Keine Bewertungen
Chocolate Strawberry Energy Bites
30 Min
Cheesy Crust Pizza
2 Std. 20 Min
Detox Water (Flat Belly)
25 Min
Minty Vodka Lemonade
10 Min