Geräte und Zubehör
Orange-brined turkey
Zubereitung 30 Min
Gesamt 29 Std. 45 Min
8 portions
Zutaten
Orange brine and turkey
-
oranges (see Tips)4
-
turkey (size 46)4500 - 5000 g
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
dried bay leaves2
-
salt90 g
-
pure maple syrup100 g
-
water1500 g
Stuffing
-
brown rice150 g
-
water1000 g
-
brown onion cut into halves150 g
-
garlic cloves3
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
butter20 g
-
currants50 g
-
sausages casings removed (see Tips)500 g
Orange maple glaze
-
pure maple syrup80 g
-
soy sauce30 g
-
whole cloves4
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2128.8 mg
Protein
173.5 g
Kalorien
7506 kJ /
1787.2 kcal
Fett
104.6 g
Ballaststoff
5.9 g
Gesättigte Fettsäuren
35 g
Kohlenhydrate
37.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2 Std. 30 Min
Potatoes with Bacon and Hash
2 Std. 15 Min
Cuban Sandwich
17 Std.
Melon Seed Horchata
10 Min
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55 Std.
Mushrooms with pistachio butter
35 Min
Concord Grape Pearls with Champagne (Bill Yosses)
40 Min
Wild Rice Pork Pilaf
1 Std. 10 Min
Orange-brined turkey (MEATER+®)
29 Std. 45 Min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 Std. 20 Min
Tuna Tartare
40 Min
Pollo Pibil
1 Std. 30 Min