Geräte und Zubehör
Orange-brined turkey (MEATER+®)
Zubereitung 30 Min
Gesamt 29 Std. 45 Min
8 portions
Zutaten
Orange brine and turkey
-
oranges (see Tips)4
-
turkey (size 46)4500 - 5000 g
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
dried bay leaves2
-
salt90 g
-
pure maple syrup100 g
-
water1500 g
Stuffing
-
brown rice150 g
-
water1000 g
-
brown onion cut into halves150 g
-
garlic cloves3
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
salted butter20 g
-
currants50 g
-
sausages casings removed (see Tips)500 g
Orange maple glaze
-
pure maple syrup80 g
-
soy sauce30 g
-
whole cloves4
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2128.8 mg
Protein
173.5 g
Kalorien
7506 kJ /
1787.2 kcal
Fett
104.6 g
Ballaststoff
5.9 g
Gesättigte Fettsäuren
35 g
Kohlenhydrate
37.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
MEATER+®
15 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)
3 godz. 10 min
Lemon and ginger Prosecco cocktail
45 min
Sherbet mimosas
10 min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM5)
1 godz. 10 min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 godz. 20 min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
5 min
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4 godz. 25 min
Slow Cooked Potatoes
45 min
Easter Babka
2 godz. 30 min
Roses with Love
10 min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 20 min