Geräte und Zubehör
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
4 portions
Zutaten
-
carrot peeled and trimmed250 g
-
cucumber (approx. 400 g), unpeeled, ends removed, halved lengthwise1
-
surimi stick200 g
-
canned corn kernels drained150 g
-
lemon peel1 piece
-
mayonnaise or Kewpie mayonnaise100 g
-
toasted sesame seeds2 tbsp
-
soy sauce20 g
-
mirin10 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
548.8 mg
Protein
11.2 g
Kalorien
1384.2 kJ /
330.8 kcal
Fett
23.1 g
Ballaststoff
3.5 g
Gesättigte Fettsäuren
3.2 g
Kohlenhydrate
21.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Marry Me Chicken
40 Min
Sweet Cucumber Pickles (TM6)
48 Std. 20 Min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 Min
Caramel and Vanilla Pie
3 Std.
Camembert with cranberries and almonds
30 Min
Green egg whites and ham omelette
35 Min
Cauliflower hummus with green vegetables
1 Std.
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2 Std. 30 Min
Shrimp Cocktail
50 Min
Texas-style lovely legs
4 Std.
Seared steak and rocket salad
20 Min
Bourbon pork ribs
5 Std. 50 Min