Geräte und Zubehör
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
4 portions
Zutaten
-
carrot peeled and trimmed250 g
-
cucumber (approx. 400 g), unpeeled, ends removed, halved lengthwise1
-
surimi stick200 g
-
canned corn kernels drained150 g
-
lemon peel1 piece
-
mayonnaise or Kewpie mayonnaise100 g
-
toasted sesame seeds2 tbsp
-
soy sauce20 g
-
mirin10 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
548.8 mg
Protein
11.2 g
Kalorien
1384.2 kJ /
330.8 kcal
Fett
23.1 g
Ballaststoff
3.5 g
Gesättigte Fettsäuren
3.2 g
Kohlenhydrate
21.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Loaded Potato Waffle
50 Min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM6)
15 Min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15 Min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30 Min
Smoked Salmon Dip
10 Min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 Std. 30 Min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Camembert with cranberries and almonds
30 Min
Low Carb Mushroom Gravy
45 Min
Lime coriander vinaigrette
10 Min
Lavender Fizz
1 Std. 5 Min