Geräte und Zubehör
Flank steak with horseradish cream sauce
Zubereitung 20 Min
Gesamt 4 Std. 20 Min
4 portions
Zutaten
Mustard marinade
-
beef flank sinew removed (see Tips)1000 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
garlic cloves2
-
Worcestershire sauce50 g
-
olive oil50 g
-
French mustard1 tbsp
-
dried oregano1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Horseradish cream sauce
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
crème fraîche (see Tips)100 g
-
lemon juice20 g
-
horseradish cream30 g
-
French mustard1 tsp
-
cayenne pepper2 pinches
-
salt2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
708.4 mg
Protein
71.8 g
Kalorien
3655.3 kJ /
870.3 kcal
Fett
60.2 g
Ballaststoff
2 g
Gesättigte Fettsäuren
18.2 g
Kohlenhydrate
6.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chipotle bean and corn salad
40 Min
Grilled potato salad with pangrattato
40 Min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25 Std. 35 Min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 Min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Sausage Stuffed Mushrooms
1 Std. 20 Min
Greek Stuffed Chicken
1 Std. 35 Min
Texas-style lovely legs
4 Std.
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 Std. 20 Min
Buttermilk and jalapeño marinade
5 Min
Steamed greens with lemon feta
20 Min