Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 4 skinless snapper fillets or skinless, boneless salmon fillets
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 sprigs fresh parsley, plus extra leaves to garnish
- 4 sprigs fresh dill, plus extra to garnish
- 4 slices lemon
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- vegetables of choice
- sauce of choice
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 301.9 kJ / 72.2 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Kohlenhydrate
- 1.3 g
- Fett
- 6.8 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 1.1 g
- Ballaststoff
- 0.3 g
- Natrium
- 7.6 mg
Alternative Rezepte
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45min
Steamed Molotof
30min
Scallops and prawns with XO butter
50min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Apple tart (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Mole verde with chicken
1h
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 Std. 5 Min
Rainbow cabbage rolls with mushroom sauce
2 Std. 40 Min
Parmesan cheese crisps
15min