Geräte und Zubehör
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, using modes)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
4 portions
Zutaten
-
carrot peeled and trimmed250 g
-
cucumber (approx. 400 g), unpeeled, ends removed, halved lengthwise1
-
surimi stick200 g
-
canned corn kernels drained150 g
-
lemon peel1 piece
-
mayonnaise or Kewpie mayonnaise100 g
-
toasted sesame seeds2 tbsp
-
soy sauce20 g
-
mirin10 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
548.8 mg
Protein
11.2 g
Kalorien
1384.2 kJ /
330.8 kcal
Fett
23.1 g
Ballaststoff
3.5 g
Gesättigte Fettsäuren
3.2 g
Kohlenhydrate
21.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pozole Rojo
2 Std. 5 Min
Zoodles with Bolognese Sauce
40 Min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1 Std. 50 Min
Low carb gluten free lamb lasagne
1 Std. 40 Min
Holiday Brisket
6 Std. 55 Min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter)
5 Min
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter)
45 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 Std. 10 Min
Camembert with cranberries and almonds
30 Min
Miso dressing
5 Min
Rainbow bowl
1 Std. 20 Min