Kompatible Versionen
Zucchini bites with charred tomato dressing
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Charred tomato dressing
- 150 g Roma tomatoes (ripe), cut into halves
- 2 garlic cloves, unpeeled
- 1 eschalot (approx. 40 g)
- 50 g extra virgin olive oil
- 10 g tarragon vinegar (see Tips)
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
Zucchini bites
- extra virgin olive oil, for brushing
- 3 - 4 zucchinis, trimmed and cut into 24 long thin slices (approx. 3 mm thickness - see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 sprigs fresh chives, cut into pieces
- 4 sprigs fresh basil, leaves only, plus an extra 24 whole leaves (approx. 1-2 bunches)
- 250 g cream cheese, softened
- ¼ tsp salt
- ground black pepper, to taste
- Nährwerte
- pro 8 portions
- Kalorien
- 8033.2 kJ / 1912.6 kcal
- Protein
- 32.2 g
- Kohlenhydrate
- 20.7 g
- Fett
- 188.5 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 70.8 g
- Ballaststoff
- 15.7 g
- Natrium
- 1942.8 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Moroccan Zaalouk
1 Std. 5 Min
Pascualina
1 Std. 45 Min
Pinsa
29 godz.
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 Min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30min
Yoghurt soup cups
1 Std. 10 Min
Artichoke and bean ragout
1h 30min
Ricotta and polenta chips
2h 20 min
Mixed tomato and labne salad
24 Std. 20 Min
Warm bulgur salad with orange dressing
40 Min
Asparagus and broad bean salad
25min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1 Std. 10 Min