Kompatible Versionen
Zucchini bites with charred tomato dressing
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Charred tomato dressing
- 150 g Roma tomatoes (ripe), cut into halves
- 2 garlic cloves, unpeeled
- 1 eschalot (approx. 40 g)
- 50 g extra virgin olive oil
- 10 g tarragon vinegar (see Tips)
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
Zucchini bites
- extra virgin olive oil, for brushing
- 3 - 4 zucchinis, trimmed and cut into 24 long thin slices (approx. 3 mm thickness - see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 sprigs fresh chives, cut into pieces
- 4 sprigs fresh basil, leaves only, plus an extra 24 whole leaves (approx. 1-2 bunches)
- 250 g cream cheese, softened
- ¼ tsp salt
- ground black pepper, to taste
- Nährwerte
- pro 8 portions
- Kalorien
- 8033.2 kJ / 1912.6 kcal
- Protein
- 32.2 g
- Kohlenhydrate
- 20.7 g
- Fett
- 188.5 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 70.8 g
- Ballaststoff
- 15.7 g
- Natrium
- 1942.8 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Creamed spinach
15min
Whole cauliflower with pea purée
40 Min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 Min
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 Std.
Fennel, asparagus and camembert salad
30 Min
Courgette side dish
30 Min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 Std. 10 Min
Mushroom cappuccino
25 Min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20 Min
Salmon with yoghurt dressing
55 Min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50 Min