Geräte und Zubehör
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
4 portions
Zutaten
-
eggs chilled6
-
water (to the 1L fill level)
-
celery trimmed and cut into quarters200 g
-
natural yoghurt high protein (see Tip)100 g
-
mayonnaise20 g
-
Dijon mustard20 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
baby pickled capers20 g
-
beetroot (approx. 2 small beetroot), peeled and cut into quarters200 g
-
red radishes (approx. 4)140 g
-
seeded wholemeal bread toasted (see Tip)4 slices
-
fresh baby spinach to serve240 g
-
fresh chives chopped2 tbsp
-
ground black pepper to season
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
510 mg
Protein
22.8 g
Kalorien
1982.5 kJ /
475 kcal
Fett
25 g
Ballaststoff
7.8 g
Gesättigte Fettsäuren
5.3 g
Kohlenhydrate
35.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 Min
High protein "Big Mac" style burger bowl
40 Min
Protein Boosted Acai Smoothie
10 Min
Maple Oatmeal with Apples and Blueberries
20 Min
Nourish bowl (Diabetes)
55 Min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 Min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 Min
Cauliflower hummus with green vegetables
1 Std.
Avocado and goats cheese smash
5 Min
High protein turkey and mushroom roulade in cottage cheese wraps
40 Min
High Protein Egg Bake
20 Min
Community fave brown rice salad
55 Min