Geräte und Zubehör
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
4 portions
Zutaten
-
red onion cut into halves, vertically100 g
-
cucumber (approx. 400 g each), unpeeled, trimmed and cut into halves lengthwise2
-
roasted salted peanut50 g
-
garlic clove1
-
freshly squeezed lime juice40 g
-
fish sauce20 g
-
white sugar20 g
-
grapeseed oil30 g
-
fresh chilli deseeded and cut into thin slices (2 mm)1
-
sea salt½ tsp
-
fresh coriander leaves only10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
636.3 mg
Protein
5.4 g
Kalorien
863.7 kJ /
206.4 kcal
Fett
14.3 g
Ballaststoff
3.5 g
Gesättigte Fettsäuren
1.5 g
Kohlenhydrate
18.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Warm Mediterranean couscous salad
30 Min
Apple and cranberry farro salad
35 Min
Chipotle bean and corn salad
40 Min
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20 Min
Chickpea shawarma salad bowl
40 Min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 Min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15 Min
Superfood salmon salad
1 Std. 5 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 Min
Turmeric wellness shot
5 Min