Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 800 - 1000 g cooked prawns, cooled, peeled and cut in half lengthways (see Tips)
- ¼ red onion
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 10 g fresh dill, fronds only (approx. 1 bunch)
- 200 g sour cream
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 2 tsp Tabasco® sauce
- 1 ½ lemons, zested and juiced (approx. 50 g)
- sourdough bread, thickly sliced and toasted to serve
- butter, to spread (see Tips)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 4041 kJ / 965.8 kcal
- Protein
- 47.5 g
- Kohlenhydrate
- 79.6 g
- Fett
- 51.1 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 20.3 g
- Ballaststoff
- 4.2 g
- Natrium
- 2531.1 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Mussels in white wine and cream sauce
45 Min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 Min
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
10 min
Scallops with pea purée
25 menit
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 menit
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15 dk
Smoked salmon mousse
5 menit
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 menit
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 Min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 Min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30 menit
Spinach and smoked salmon roulade
24 Std. 35 Min