Geräte und Zubehör
Tandoori paneer pizza
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
24 slices
Zutaten
-
Greek-style natural yoghurt2 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
tandoori paste (see Tips)2 tbsp
-
paneer cut into pieces (2-3 cm, see Tips)250 g
-
red capsicum cut into pieces (2 cm)½
Pizza dough
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
warm water320 g
-
white sugar1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
baker's flour350 g
-
fine semolina150 g
-
sea salt1 tsp
Assembly
-
tandoori paste (see Tips)40 g
-
tomato paste (see Tips)60 g
-
coarse semolina to dust
-
fresh coriander leaves only
-
cucumber raita
-
fresh coriander leaves only, to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
244 mg
Protein
4.1 g
Kalorien
442.6 kJ /
105.8 kcal
Fett
2.1 g
Ballaststoff
0.8 g
Gesättigte Fettsäuren
0.4 g
Kohlenhydrate
17.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Naan bread
2 Std. 40 Min
Soji balls (Semolina balls)
1 Std. 40 Min
Paneer makhani
45 Min
Garlic and coriander naan
1 Std. 30 Min
Savoury semolina
15 Min
Rueben sandwich sauce
5 Min
Rajma (kidney bean curry)
45 Min
Vegetable Sambar
35 Min
Spicy tuna dip
5 Min
Carrot halwa
1 Std. 5 Min
Chilli paneer
30 Min
Roti
2 Std.