Geräte und Zubehör
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
850 g
Zutaten
-
brown onion cut vertically50 g
-
carrots whole (approx. 1-2 carrots) trimmed and peeled100 g
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut into 4 wedges that fit through feeder tube500 - 540 g
-
grapeseed oil70 g
-
apple cider vinegar70 g
-
white sugar45 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 850 g
Natrium
2549.3 mg
Protein
8.4 g
Kalorien
4193.1 kJ /
1002.2 kcal
Fett
70.9 g
Ballaststoff
16.9 g
Gesättigte Fettsäuren
6.7 g
Kohlenhydrate
90.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Leek and cheese tart
1 Std. 15 Min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Keine Bewertungen
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2 Std. 10 Min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, using modes)
10 Min
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 Min
The Ultimate Guinness Pot Roast
3 Std. 25 Min
Banana and oatmeal energy bars
35 Min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, using modes)
55 Min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 Std. 20 Min
Toasted muesli
1 Std. 40 Min
Traditional minestrone
45 Min