Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter

Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter

4.6 28 Bewertungen
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
2 portions

Zutaten

Barbecue butter
  • garlic clove
    1
  • fresh rosemary leaves
    ½ tsp
  • eschalot
    20 g
  • sun-dried tomatoes in oil, drained
    20 g
  • salt to season
    1 pinch
  • ground black pepper to season
    1 pinch
  • unsalted butter softened and cut into pieces
    50 g
  • liquid smoke seasoning (see Tips)
    ½ tsp
Pork fillet wrapped in prosciutto
  • water plus extra to submerge bag
    1850 g
  • freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
    30 g
  • prosciutto
    100 g
  • pork fillet
    250 - 300 g
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • basil pesto (see Tips)
    70 g

Nährwerte pro 1 portion

Kalorien 705.4 kcal / 2962.6 kJ
Protein 54.5 g
Fett 50.9 g
Kohlenhydrate 6.6 g
Ballaststoff 4.1 g
Gesättigte Fettsäuren 20.5 g
Natrium 2348.6 mg

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen