
Geräte und Zubehör
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 2 Std.
6 portions
Zutaten
Soufflés
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
panko breadcrumbs10 g
-
hazelnuts, without skin toasted15 g
-
unsalted butter60 g
-
plain flour90 g
-
milk340 g
-
eggs room temperature and separated4
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
wholegrain mustard20 g
-
Worcestershire sauce (see Tips)20 g
-
goats cheese50 g
-
grated nutmeg1 pinch
-
salt to taste
-
freshly ground pepper to taste
Asparagus sauce
-
unsalted butter30 g
-
eschalot cut into pieces1
-
leek cut into pieces80 g
-
water250 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
asparagus stalks only, trimmed and cut into pieces2 bunches
-
iced water for cooling
-
pouring (whipping) cream200 g
-
fresh baby spinach (see Tips)20 g
-
hazelnuts, without skin toasted and roughly chopped, to serve
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
502.5 kcal /
2110.4 kJ
Protein
16.4 g
Fett
40.4 g
Kohlenhydrate
18.6 g
Ballaststoff
2.5 g
Gesättigte Fettsäuren
22.6 g
Natrium
560.9 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Mark Southon
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland