Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Prawns
- 250 g water
- 24 medium raw prawns, peeled, tails intact, deveined
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- freshly squeezed lemon juice, to drizzle
Gin-pickled cucumber
- 2 Lebanese cucumbers, cut into ribbons, flesh only, discard seeds and core
- 50 g sugar
- 100 g white wine vinegar
- 60 g gin of choice (see Tips)
- 5 juniper berries, lightly crushed
Gin dressing
- 300 g grapeseed oil
- 2 eggs
- ¼ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 50 g gin of choice
- 1 tbsp tomato sauce
- 2 tsp Worcestershire sauce (see Tips)
- 2 pinches paprika, plus extra to serve
- 1 - 2 tbsp lemon juice, to taste, plus extra wedges to serve
- 3 dashes Tabasco® sauce
- 1 cos lettuce, whole leaves or finely shredded for glasses
- 1 avocado, sliced
- fresh chives, chopped to garnish
- micro herbs, to serve (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2633.2 kJ / 627 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Kohlenhydrate
- 11.4 g
- Fett
- 55.8 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 6.8 g
- Ballaststoff
- 3.9 g
- Natrium
- 663.4 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Grilled scallops with chilli jam
25 dk
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 Std. 30 Min
Caesar salad dressing
10min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 Min
Prune and orange stuffing
10min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1 Std.
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1sa 10 dk
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20 min
Gin-cured ocean trout salad
30h 20min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Chimichurri
5 Min