
Geräte und Zubehör
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
Prawns
-
medium raw prawns peeled, tails intact, deveined24
-
water250 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
freshly squeezed lemon juice to drizzle
Gin-pickled cucumber
-
Lebanese cucumbers cut into ribbons, flesh only, discard seeds and core2
-
sugar50 g
-
white wine vinegar100 g
-
juniper berries lightly crushed5
-
gin of choice (see Tips)60 g
Gin dressing
-
grapeseed oil300 g
-
sea salt¼ tsp
-
gin of choice50 g
-
ground black pepper2 pinches
-
eggs2
-
tomato sauce1 tbsp
-
Worcestershire sauce (see Tips)2 tsp
-
paprika plus extra to serve2 pinches
-
Tabasco® sauce3 dashes
-
lemon juice to taste, plus extra wedges to serve1 - 2 tbsp
-
cos lettuce whole leaves or finely shredded for glasses1
-
avocado sliced1
-
fresh chives chopped to garnish
-
micro herbs to serve (optional)
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
627 kcal /
2633.2 kJ
Protein
19.7 g
Fett
55.8 g
Kohlenhydrate
11.4 g
Ballaststoff
3.9 g
Gesättigte Fettsäuren
6.8 g
Natrium
663.4 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Ginspiration
11 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland