Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Prawns
- 250 g water
- 24 medium raw prawns, peeled, tails intact, deveined
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- freshly squeezed lemon juice, to drizzle
Gin-pickled cucumber
- 2 Lebanese cucumbers, cut into ribbons, flesh only, discard seeds and core
- 50 g sugar
- 100 g white wine vinegar
- 60 g gin of choice (see Tips)
- 5 juniper berries, lightly crushed
Gin dressing
- 300 g grapeseed oil
- 2 eggs
- ¼ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 50 g gin of choice
- 1 tbsp tomato sauce
- 2 tsp Worcestershire sauce (see Tips)
- 2 pinches paprika, plus extra to serve
- 1 - 2 tbsp lemon juice, to taste, plus extra wedges to serve
- 3 dashes Tabasco® sauce
- 1 cos lettuce, whole leaves or finely shredded for glasses
- 1 avocado, sliced
- fresh chives, chopped to garnish
- micro herbs, to serve (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2633.2 kJ / 627 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Kohlenhydrate
- 11.4 g
- Fett
- 55.8 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 6.8 g
- Ballaststoff
- 3.9 g
- Natrium
- 663.4 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Steamed greens with lemon feta
20 Min
Chimichurri
5 Min
Retro prawn cocktail
20 Min
Lemon and ginger Prosecco cocktail
45 menit
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min
Peppercorn sauce
20 Min
Smoked trout pâté
3 Std. 15 Min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20 min
Chicken and port pâté
1j 30 menit
Traditional cocktail sauce
5 Min