Geräte und Zubehör
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
4 portions
Zutaten
Mexican slaw
-
red cabbage core removed, cut into wedges to fit feeder tube300 g
-
fennel bulb cut into quarters to fit feeder tube½
-
green apple unpeeled, cored and cut into wedges to fit feeder tube1
Jalapeño dressing
-
pickled jalapeño chillies40 g
-
spring onions/green onions trimmed and cut into pieces2
-
sour cream120 g
-
Tabasco® sauce5 drops
-
sweet smoked paprika¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
fresh chives chopped, to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
326.9 mg
Protein
2.2 g
Kalorien
482.6 kJ /
115.4 kcal
Fett
6.3 g
Ballaststoff
3.7 g
Gesättigte Fettsäuren
3.5 g
Kohlenhydrate
14.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Spiralized Sweet Potato Latkes
55 Min
French onion pasta
45 Min
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 Std.
The best ricotta gnocchi
3 Std. 45 Min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26 Std. 15 Min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 Min
Mexican pulled pork
28 Std. 10 Min
Black garlic and onion jam
55 Min
Bean ratatouille with halloumi
30 Min
Mexican corn salad
25 Min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 Min