Geräte und Zubehör
Shichimi togarashi seasoning
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
-
mandarin peel only (see Tips)1
-
chilli powder1 tbsp
-
sansho (see Tips)3 tbsp
-
sesame seeds black and white3 tbsp
-
poppy seeds2 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
nori sheets torn into large pieces½ sheet
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
214.7 mg
Protein
5.8 g
Kalorien
335.8 kJ /
79.8 kcal
Fett
4.7 g
Ballaststoff
2.3 g
Gesättigte Fettsäuren
0.7 g
Kohlenhydrate
2.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Prawn tempura with mango salad & spicy chilli dressing
35 Min
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
Keine Bewertungen
Spiralized spicy pickled carrots
Keine Bewertungen
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer)
45 Min
Indonesian white spice paste
35 Min
Charred leek gulai sayur
1 Std. 10 Min
Creamy miso mushroom udon
45 Min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1 Std. 35 Min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24 Std. 55 Min
Madurese Chicken Satay
1 Std. 30 Min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 Min