Geräte und Zubehör
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, using modes)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 30 Min
6 pieces
Zutaten
-
zucchini trimmed160 g
-
carrot peeled and trimmed140 g
-
Gruyère cheese cut into pieces to fit feeder tube120 g
-
plum tomatoes firm, that fit whole through feeder tube2
-
onion cut into halves50 g
-
water150 g
-
Vegetable stock paste½ tsp
-
sea salt¼ - ½ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
canned kidney beans (400 g), rinsed and drained1 can
-
ground cayenne pepper3 pinches
-
tomato paste20 g
-
taco shells6
-
fresh coriander leaves only, chopped½ bunch
-
crème fraîche to serve100 g
-
dried chilli flakes to sprinkle (optional)
-
lime cut into wedges, to serve1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
486.2 mg
Protein
11 g
Kalorien
1057.8 kJ /
252.8 kcal
Fett
13.6 g
Ballaststoff
6.1 g
Gesättigte Fettsäuren
6.7 g
Kohlenhydrate
23.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Warm Mediterranean couscous salad
30 Min
Warm sweet potato and chickpea salad
45 Min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 Min
Vegan bolognese
50 Min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1 Std. 30 Min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Keine Bewertungen
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 Min
Summer dahl
35 Min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35 Min
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
Traditional minestrone
45 Min