Geräte und Zubehör
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
8 portions
Zutaten
-
buckwheat groats60 g
-
water600 g
-
sea salt plus an extra 1-2 pinches to season½ tsp
-
garlic clove1
-
bacon cut into pieces (2 cm)250 g
-
olive oil1 tbsp
-
white wine vinegar80 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
pure maple syrup1 ½ tbsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
Brussels sprouts trimmed and outer leaves removed500 g
-
pine nuts1 tbsp
-
Parmesan cheese shaved25 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
849.3 mg
Protein
11.4 g
Kalorien
638.3 kJ /
152 kcal
Fett
6.6 g
Ballaststoff
3.8 g
Gesättigte Fettsäuren
1.7 g
Kohlenhydrate
9.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus on Buckwheat
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Crunchy carrot salad
10min
Broccoli salad
10min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1h 15min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15min
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35min
Colourful quinoa salad
40min
Quinoa tabouli
12h 40min