
Geräte und Zubehör
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
navel orange peeled (no white pith), peel and juice reserved1
-
eggs2
-
egg whites2
-
banana (approx. 1 medium)200 g
-
buckwheat flour70 g
-
cacao powder15 g
-
full cream milk250 g
-
rhubarb trimmed and cut into 5 cm pieces370 g
-
pure maple syrup15 g
-
extra virgin olive oil spray to cook
-
natural yoghurt high protein (see Tips)280 g
-
roasted almonds roughly chopped55 g
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
395 kcal /
1647.5 kJ
Protein
19 g
Fett
17.3 g
Kohlenhydrate
37.3 g
Ballaststoff
7.5 g
Gesättigte Fettsäuren
5.3 g
Natrium
143.3 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland