Kompatible Versionen
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1 navel orange, peeled (no white pith), peel and juice reserved
- 2 eggs
- 2 egg whites
- 200 g banana (approx. 1 medium)
- 70 g buckwheat flour
- 15 g cacao powder
- 250 g full cream milk
- 370 g rhubarb, trimmed and cut into 5 cm pieces
- 15 g pure maple syrup
- extra virgin olive oil spray, to cook
- 280 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
- 55 g roasted almonds, roughly chopped
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1647.5 kJ / 395 kcal
- Protein
- 19 g
- Kohlenhydrate
- 37.3 g
- Fett
- 17.3 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 5.3 g
- Ballaststoff
- 7.5 g
- Natrium
- 143.3 mg
Alternative Rezepte
Mushroom and kale risotto
55min
Lemon and thyme mocktail
1 godz.
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1h 45min
Lupin with broad bean salad
45 Min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1 godz.
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, TM6)
20min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 Min
Pumpkin and ginger soup
35 Min
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20min
Yellow Curry noodle soup
20min
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10min