Geräte und Zubehör
Turkey and lemon aioli wraps
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
2 portions
Zutaten
Lemon and caper aioli
-
garlic clove1
-
lemon zest3 pieces
-
pickled capers drained12
-
egg yolks2
-
Dijon mustard2 tsp
-
lemon juice1 - 2 tsp
-
grapeseed oil250 g
-
sea salt1 pinch
Turkey wraps
-
water500 g
-
skinless turkey breast cut into strips (3-4 cm)200 g
-
salt plus extra to taste1 pinch
-
ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
grated lemon zest no white pith1 - 2 tsp
-
tortillas2
-
rocket leaves20 g
-
Lebanese cucumber (approx .30 g), peeled into ribbons½
-
carrot (approx. 30 g), peeled into ribbons½
-
radishes cut into thin slices1 - 2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
332.8 mg
Protein
26.8 g
Kalorien
5797.1 kJ /
1385.6 kcal
Fett
136.7 g
Ballaststoff
3 g
Gesättigte Fettsäuren
15.4 g
Kohlenhydrate
17.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Warm Mediterranean couscous salad
30 Min
Broccoli and three cheese pasta bake
40 Min
Guacamole
10 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 Std. 15 Min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 Min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1 Std. 55 Min
Mediterranean pasta salad
50 Min
Zurich-style veal strips with potatoes
2 Std. 50 Min
Parmesan cheese crisps
15 Min
Curried chicken salad wraps
50 Min
Sour cream and chicken enchiladas
1 Std. 10 Min
Tandoori chicken wraps
50 Min