Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 70 g red quinoa, rinsed and drained
- water, to soak
- 50 g Thai red curry paste (see Tips)
- 4 makrut lime leaves, stalk removed and torn into pieces
- 4 sprigs fresh coriander, stems (1 cm of the stem) and roots, leaves reserved
- 60 g coconut milk, plus an extra 1 tbsp
- 600 g boneless snapper fillets, cut into portions (approx. 2 cm thickness - see Tips)
- 500 g sweet potato, peeled and cut into slices (1 cm thick)
- 1 lime, juiced
- 300 g Chinese broccoli, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 1 long red chilli, thinly sliced, to garnish
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1470 kJ / 352.5 kcal
- Protein
- 36.5 g
- Kohlenhydrate
- 32.5 g
- Fett
- 7 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 2.3 g
- Ballaststoff
- 9.5 g
- Natrium
- 770 mg
Alternative Rezepte
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
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Lamb biryani with vegetable curry
1h 30min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Chicken laksa
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Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
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Ginger salmon udon with spiced cashews
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Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
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Thai pork with green mango salad (Diabetes)
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Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
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Creamy beef curry
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