Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 70 g red quinoa, rinsed and drained
- water, to soak
- 50 g Thai red curry paste (see Tips)
- 4 makrut lime leaves, stalk removed and torn into pieces
- 4 sprigs fresh coriander, stems (1 cm of the stem) and roots, leaves reserved
- 60 g coconut milk, plus an extra 1 tbsp
- 600 g boneless snapper fillets, cut into portions (approx. 2 cm thickness - see Tips)
- 500 g sweet potato, peeled and cut into slices (1 cm thick)
- 1 lime, juiced
- 300 g Chinese broccoli, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 1 long red chilli, thinly sliced, to garnish
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1470 kJ / 352.5 kcal
- Protein
- 36.5 g
- Kohlenhydrate
- 32.5 g
- Fett
- 7 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 2.3 g
- Ballaststoff
- 9.5 g
- Natrium
- 770 mg
Alternative Rezepte
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30p
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30p
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1óra
Chicken laksa
30p
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 godz. 50 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min
Mushroom and kale risotto
55min
Indonesian white spice paste
35min