Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 60 g extra virgin olive oil, plus an extra 1 tbsp
- 600 g leeks, light green and white part only, cut into 3 cm discs
- sea salt, to season
- 7 long red chillies, 6 x cut in halves, deseeded if preferred, 1 x sliced to garnish
- 250 g onion, cut into halves
- 6 garlic cloves
- 45 g fresh ginger, peeled and cut into slices
- 2 stalks lemongrass, white part only, sliced and woody layers removed
- 2 makrut lime leaves, torn
- 3 tomatoes (approx. 300 g), cut into pieces
- 1 tbsp ground coriander
- 400 g coconut milk
- 45 g fish sauce (vegan, if preferred)
- 30 g freshly squeezed lime juice
- 1 lime, wedges to serve
- cooked rice, to serve
- roti, to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2368.3 kJ / 566 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Kohlenhydrate
- 52.1 g
- Fett
- 33.6 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 16.8 g
- Ballaststoff
- 7 g
- Natrium
- 945.4 mg
Alternative Rezepte
All in one bowl bolognese
40min
Mushroom and kale risotto
55min
Bulghur and lentil soup
1h
Black Bean Pig's Tail Soup
2h 20min
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168h 35min
Virgin watermelon margarita
6 godz. 10 min
Italian sandwich Rolls
2 Std. 45 Min
Sous-vide fish with lemon and herbs
1h 15 min
Miso soup and sake seafood with rice
1 godz. 5 min
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix®️ Cutter)
Keine Bewertungen
Seafood bisque
1h 10min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55min