Spinach and paneer curry (Diabetes)

Spinach and paneer curry (Diabetes)

3.0 5 Bewertungen
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
4 portions

Zutaten

  • paneer cut into cubes (2 cm - see Tips)
    200 g
  • garam masala
    4 tsp
  • ground cumin
    2 tsp
  • doongara rice brown (see Tips)
    150 g
  • water
    1000 g
  • zucchini cut into cubes (1 cm)
    90 g
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • onion cut into halves
    150 g
  • piece fresh ginger peeled
    3 cm
  • garlic cloves
    2
  • fresh coriander (approx. 20 g), stems and roots, leaves reserved
    1 bunch
  • fresh baby spinach leaves
    200 g
  • natural yoghurt high protein (see Tips)
    95 g
  • canned chickpeas no-added salt, rinsed and drained
    400 g
  • fresh long green chilli thinly sliced, to garnish
    ½
  • lemon cut into cheeks

Nährwerte pro 1 portion

Kalorien 417.5 kcal / 1742.5 kJ
Protein 19.3 g
Fett 17.3 g
Kohlenhydrate 44 g
Ballaststoff 10.3 g
Gesättigte Fettsäuren 7.3 g
Natrium 161.8 mg

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen