Geräte und Zubehör
Spiced paneer parcels
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
Coriander spice paste
-
fresh coriander (approx. 1 bunch), leaves only, plus extra for garnishing30 g
-
fresh mint leaves only5 sprigs
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
fresh long red chilli trimmed and deseeded, if preferred1
-
lemon juice20 g
-
olive oil20 g
-
garam masala (see Tips)1 tsp
-
salt1 tsp
-
double cream100 g
Paneer parcels
-
paneer cut into pieces (2-3 cm - see Tips)500 g
-
cherry tomatoes cut into halves200 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1294.5 mg
Protein
19.1 g
Kalorien
2287.9 kJ /
544.7 kcal
Fett
49.1 g
Ballaststoff
2.5 g
Gesättigte Fettsäuren
28.6 g
Kohlenhydrate
6.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Black bean enchiladas
1h 20min
Shakshuka
50min
Palak paneer
45min
Black bean molè (black bean chocolate chilli)
2h 25min
Paneer makhani
45min
Palak paneer
1h 15min
Paneer Makhani
1h
One whole cauliflower
45min
Paneer tikka
40min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1h
Chickpea shawarma salad bowl
40min
Chilli paneer
30min