Geräte und Zubehör
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Std. 15 Min
8 portions
Zutaten
-
buckwheat groats60 g
-
cold water for soaking
-
fennel bulb trimmed and cut into quarters300 g
-
carrots cut into pieces (4 cm)200 g
-
celery stalk cut into pieces (4 cm)1
-
green apple cored and cut into quarters1
-
lemon juice2 tbsp
-
spring onions/shallots cut into pieces (4 cm)2
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
sumac2 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 - 5 sprigs
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
salt2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
slivered almonds20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
65.8 mg
Protein
2.4 g
Kalorien
489.1 kJ /
116.5 kcal
Fett
6.3 g
Ballaststoff
3.8 g
Gesättigte Fettsäuren
0.9 g
Kohlenhydrate
10.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus on Buckwheat
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Fennel, freekeh and orange salad
2 Std. 25 Min
Hommus
15 Min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 Std. 10 Min
Oatcakes with Moroccan hommus
50 Min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 Std.
Sweetcorn and black rice salad
1 Std.
Miso coleslaw
20 Min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 Std. 35 Min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 Min
Fresh fennel salad
10 Min
Superfood salmon salad
1 Std. 5 Min
Quinoa tabouli
12 Std. 40 Min