
Geräte und Zubehör
Pork and lentils with onion and radish pickle
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
Onion and radish pickle
-
red onion cut into thin slices (see Tip)½
-
radishes trimmed and cut into thin slices (see Tip)2
-
red wine vinegar2 tbsp
-
caster sugar1 tbsp
Pork with lentils
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
olive oil40 g
-
French mustard30 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
pork fillets trimmed and cut into halves800 g
-
crème fraîche200 g
-
pouring (whipping) cream150 g
-
hot water1000 g
-
canned lentils rinsed and drained (approx. 500 g after draining)800 g
-
dried bay leaves2
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
1064.5 kcal /
4470.9 kJ
Protein
80.6 g
Fett
46.5 g
Kohlenhydrate
72 g
Ballaststoff
15.3 g
Gesättigte Fettsäuren
22.4 g
Natrium
508.2 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Meals in a Flash
91 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland