Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Onion and radish pickle
- ½ red onion, cut into thin slices (see Tip)
- 2 radishes, trimmed and cut into thin slices (see Tip)
- 2 tbsp red wine vinegar
- 1 tbsp caster sugar
Pork with lentils
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g olive oil
- 30 g French mustard
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 800 g pork fillets, trimmed and cut into halves
- 200 g crème fraîche
- 150 g pouring (whipping) cream
- 1000 g hot water
- 800 g canned lentils, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- 2 dried bay leaves
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 4470.9 kJ / 1064.5 kcal
- Protein
- 80.6 g
- Kohlenhydrate
- 72 g
- Fett
- 46.5 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 22.4 g
- Ballaststoff
- 15.3 g
- Natrium
- 508.2 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Mole verde with chicken
1h
Beef, apricot and pine nut pastilla
1h 20min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Keine Bewertungen
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Spelt and chicken salad
1j 15 menit
Turkey patties
30min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Brussels sprouts with lime crumb
20 min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Moroccan lamb with pilaf
5 Std. 40 Min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 10min
Lamb Moussaka
1h 30min