Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
TM6 TM5 TM31

Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)

4.1 (10 Bewertungen)

Zutaten

  • 450 g cauliflower, cut into florets
  • 80 g onion, cut into halves
  • 7 sprigs fresh coriander, leaves only
  • 4 tsp extra virgin olive oil
  • 1 tsp ground cumin
  • 2 tsp curry powder (see Tip)
  • ½ tsp ground cardamom
  • ¼ tsp ground cloves
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 400 g canned cherry tomatoes, no-added salt
  • 120 g water
  • 400 g canned chickpeas, no-added salt, rinsed and drained
  • 140 g natural yoghurt, high protein (see Tip)
  • 400 g boneless lamb leg steaks, cut into pieces (2 cm)

Nährwerte
pro 4 portions
Kalorien
6100 kJ / 1460 kcal
Protein
153 g
Kohlenhydrate
83 g
Fett
53 g
Gesättigte Fettsäuren
16 g
Ballaststoff
25 g
Natrium
628 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte