Geräte und Zubehör
Vegan 'pulled pork'
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
2 portions
Zutaten
-
extra virgin olive oil20 g
-
onion cut into halves, then cut into slices100 g
-
paprika1 tsp
-
chilli powder½ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
ground cumin⅛ tsp
-
bananas peel only (see Tips)2
-
barbecue sauce (see Tips)30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
178.3 mg
Protein
2.4 g
Kalorien
1026.7 kJ /
245.4 kcal
Fett
10.7 g
Ballaststoff
4.7 g
Gesättigte Fettsäuren
1.7 g
Kohlenhydrate
38.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Mushroom pâté
1 Std. 15 Min
Vegetable Massaman curry
45 Min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter)
1 Std. 30 Min
Wonton soup (vegetarian)
45 Min
Mixed mushroom burgers
50 Min
Vegan custard
15 Min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50 Min
Macadamia and hemp milk (Post-natal)
2 Std. 5 Min
Chakalaka
35 Min
Vegan porridge with fruits and cinnamon
15 Min
CADA (4 ingredient muesli)
10 Min
Vegan fruity dream (TM6)
5 Min