Kompatible Versionen
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter, TM6)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 200 g plum tomato, firm, whole that fit through feeder tube (2 tomatoes)
-
150
g iceberg lettuce, thickest part of
the core removed, cut into 3-4 wedges to fit
through feeder tube - 70 g onion, cut into halves vertically
- 130 g leek, cut into pieces to fit through feeder tube
- 180 g mixed capsicum, cut into 4 wedges, seeds and membranes removed
- 80 g button mushrooms (approx. 6-7 mushrooms), whole, stems removed
- 100 g carrot, peeled and trimmed
- 150 g Emmental cheese, cut into pieces to fit through feeder tube
- ½ bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ lemon, peel only, no white pith
- 150 g crème fraîche
- 1 tbsp Dijon mustard
- 40 g olive oil
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 - 3 pinches ground cayenne pepper
- 6 tortillas
- Nährwerte
- pro 1 piece
- Kalorien
- 1268.4 kJ / 303.2 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Kohlenhydrate
- 23.5 g
- Fett
- 19.6 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 8.4 g
- Ballaststoff
- 4.4 g
- Natrium
- 407.4 mg
Alternative Rezepte
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 Min
NZ mustard sauce
15 Min
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter, TM6)
Keine Bewertungen
Kumara fritters with sour cream and chilli sauce
25 Min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45 Min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter TM6)
1 Std. 40 Min
Potato pancakes
45 Min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 Min
Hidden veg sausage rolls
45 Min
Low carb gluten free lamb lasagne
1 Std. 40 Min
Best ever carrot cake
1h 35min