Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Potatoes
- 700 g water
- 500 g kipfler potatoes (small), cut into halves
- 24 large raw prawns, de-veined, peeled but with tails intact
- salt, to season
- 1 tbsp sherry vinegar
- 1 ½ tbsp extra virgin olive oil
- 40 g eschalots, cut into fine dice
Sweet pickled cucumbers
- 150 g Lebanese cucumber (approx. 3), peeled, deseeded and cut into fine dice
- 50 g raw sugar
- 50 g white wine vinegar
- 100 g water
Horseradish cream
- 80 g thickened cream
- 50 g horseradish (see Tips)
- 60 g crème fraîche
- ½ tsp ground white pepper
- salt, to taste
Assembly
- 1 tbsp pink peppercorns (optional)
- ½ bunch baby radishes, cut into quarters
- 5 sprigs fresh chervil
- 50 g salmon caviar (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portions
- Kalorien
- 746.5 kJ / 177.8 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Kohlenhydrate
- 15.6 g
- Fett
- 8.8 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 3.5 g
- Ballaststoff
- 1.7 g
- Natrium
- 452.7 mg
Alternative Rezepte
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Salmon niçoise salad
35min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 godz. 25 min
Tuna avocado bowl
45min
White fish wrapped in banana leaves
2h 20min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 Min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 Min
Smoked trout pâté
3h 15min
Salmon with yoghurt dressing
55min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min