Geräte und Zubehör
Chicken Waldorf salad
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
Chicken
-
hot water500 g
-
chicken breasts cut into slices (1 cm thickness)500 g
-
dried tarragon1 tsp
-
olive oil for drizzling
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Waldorf salad
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
lemon juice20 g
-
sour cream60 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
watercress1 bunch
-
fresh pineapple peeled, cored, quartered and cut into thin slices (see Tips)½
-
celery stalks cut into thin slices2
-
red apple unpeeled, cored and cut into thin slices1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices2
-
orange peeled and segmented (optional)1
-
walnuts broken into pieces (optional)50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
572.4 mg
Protein
31.9 g
Kalorien
2306.5 kJ /
549.2 kcal
Fett
38.3 g
Ballaststoff
5.5 g
Gesättigte Fettsäuren
7.7 g
Kohlenhydrate
16.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Meals in a Flash
91 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Thai beef salad
1 Std. 20 Min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 Min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 Min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Irish stew
1 Std. 30 Min
Lamb with pumpkin and lentils
50 Min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Orange-brined turkey
29 Std. 45 Min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 Min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 Min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 Std. 20 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min