Geräte und Zubehör
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix® Cutter, using modes)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
white cabbage (approx. 650 g), thickest part of the core removed, cut in wedges to fit through feeder tube½
-
carrots trimmed and peeled2
Poached chicken
-
hot water1500 g
-
Chicken stock paste1 ½ tsp
-
skinless chicken thigh fillet or chicken breast, cut into pieces (4-5 cm)400 - 500 g
-
garlic clove1
-
fresh herbs (approx. 30 g)1 - 2 bunches
Dressing and assembly
-
mayonnaise50 g
-
natural yoghurt50 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
262.7 mg
Protein
11.5 g
Kalorien
731.4 kJ /
174.8 kcal
Fett
13.1 g
Ballaststoff
1.6 g
Gesättigte Fettsäuren
2.8 g
Kohlenhydrate
4.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Gluten free shortbread
1 Std. 35 Min
High Protein Strawberry choc-chip icecreams
5 Std. 5 Min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 Min
Ossobuco with orange and fennel salad
2 Std. 45 Min
Shredded chicken 2-for-1
40 Min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 Min
High protein chicken parmi hot pocket
1 Std. 15 Min
High protein "Big Mac" style burger bowl
40 Min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6 Std. 15 Min
Freeform basic bread
1 Std. 35 Min
Zucchini cheddar slice
45 Min