Geräte und Zubehör
Beetroot, pear and blue cheese salad
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
-
butter1 tbsp
-
pecan nuts50 g
-
orange (optional) zest only, no white pith½
-
macadamia oil2 tbsp
-
honey1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
water800 g
-
raw beetroot peeled and cut into cubes (2 cm)800 g
-
fresh green beans trimmed and cut into halves200 g
-
rocket leaves120 g
-
blue cheese thinly sliced100 - 200 g
-
pear thinly sliced1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
681.3 mg
Protein
17 g
Kalorien
2237 kJ /
533 kcal
Fett
39 g
Ballaststoff
12 g
Gesättigte Fettsäuren
14.7 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Festive Flavour
105 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Crunchy carrot salad
10 Min
Warm Mediterranean couscous salad
30 Min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 Min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 Std.
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 Min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1 Std. 55 Min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 Min
Beef tapenade crostini
1 Std. 40 Min
Mixed tomato and labne salad
24 Std. 20 Min
Salmon, asparagus and potato salad
40 Min
Superfood salmon salad
1 Std. 5 Min
Frozen mojito cheesecake
24 Std. 25 Min