Kompatible Versionen
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 140 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (2-3 cm)
- 200 g smoked cheese (e.g. smoked scamorza, smoked Edam cheese), cut into pieces (4-5 cm)
Filling
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
-
300
g fresh artichoke hearts
oder 300 g jarred artichoke hearts, drained - 100 g white wine
- 100 g ricotta cheese
- 2 eggs
- 1 tsp salt
- 2 pinches freshly ground black pepper
- 16 cannelloni shells (approx. 180 g)
Tomato sauce
- 40 g celery stalk, cut into pieces
- 30 g brown onion
- 40 g carrot, cut into pieces
- 1 garlic clove
-
400
g canned tomatoes
oder 400 g ripe tomatoes, cut into pieces (3-4 cm) - 200 g water
- 1 pinch sugar
- 1 tsp salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2997 kJ / 715 kcal
- Protein
- 39 g
- Kohlenhydrate
- 40 g
- Fett
- 39 g
- Ballaststoff
- 12.2 g
Alternative Rezepte
Spinach dumplings with tomato ragout
1h
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
Keine Bewertungen
Asparagus risotto
40min
Preserved lemon and desert vegetable medfouna
5 Std. 50 Min
Sun-dried tomato tartare
15min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Saffron arancini
25h 25 min
White chocolate and coconut rice pudding
35min
Eggplant rotolo
1 Std. 40 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25min
Melanzane parmigiana
2u. 5min