Geräte und Zubehör
Dukkah eggs with asparagus and feta
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
2 portions
Zutaten
-
pistachios50 g
-
sesame seeds20 g
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
Danish feta cut into pieces100 g
-
milk of choice30 g
-
water500 g
-
eggs chilled4
-
green asparagus ends trimmed1 - 2 bunches
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling (optional)1 tbsp
-
gluten free bread toasted, to serve2 slices
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1285.4 mg
Protein
36.8 g
Kalorien
3233.5 kJ /
769.5 kcal
Fett
59.1 g
Ballaststoff
8.2 g
Gesättigte Fettsäuren
13.9 g
Kohlenhydrate
20.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Good food, gluten free
94 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Avocado and goats cheese smash
5min
Pink scramble
15min
Asian-style fish fillets
30min
Basil pesto
10min
Cod with citrus butter
40min
Anise-cured salmon
14h 10min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25min
Broad bean bruschetta
30min
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Black tahini and beetroot hommus
1h 10min
Risotto verde
45min
Salmon and fennel risotto
30min