Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 2 sprigs fresh coriander, stems, roots, and leaves, cut into pieces
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 fresh long green chillies, trimmed and deseeded, if preferred
- 270 g coconut milk
- 1000 g water
- 10 g oil
- 1 tsp sea salt
- 250 g jasmine rice
- 500 g chicken tenderloins, cut into bite-sized pieces
- 50 - 100 g fresh bean sprouts, to taste
- 1 red capsicum, sliced
- 1 mango, cut into cubes
- ½ cucumber, cut into pieces (1 cm)
- 1 sprig fresh mint, leaves only, finely shredded
- 2 - 3 tbsp salted peanuts, roasted and roughly chopped
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2309.8 kJ / 552.1 kcal
- Protein
- 19 g
- Kohlenhydrate
- 62 g
- Fett
- 23.6 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 9.5 g
- Ballaststoff
- 4 g
- Natrium
- 710.1 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55min
Sticky chicken
24h 35min
Chicken in chipotle sauce
40min
Turkey rissoles and kale slaw
30min
Turkey taco salad bowl
15min
Coconut poached chicken salad
45min
Chicken and spinach enchiladas
40min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min
Chicken and risoni bake
1h 15 min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
Low carb gluten free lamb lasagne
1h 40min