Geräte und Zubehör
Chicken and mango salad
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
-
fresh coriander stems, roots, and leaves, cut into pieces2 sprigs
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces2
-
fresh long green chillies trimmed and deseeded, if preferred2
-
coconut milk270 g
-
water1000 g
-
oil10 g
-
sea salt1 tsp
-
jasmine rice250 g
-
chicken tenderloins cut into bite-sized pieces500 g
-
fresh bean sprouts to taste50 - 100 g
-
red capsicum sliced1
-
mango cut into cubes1
-
cucumber cut into pieces (1 cm)½
-
fresh mint leaves only, finely shredded1 sprig
-
salted peanuts roasted and roughly chopped2 - 3 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
710.1 mg
Protein
19 g
Kalorien
2309.8 kJ /
552.1 kcal
Fett
23.6 g
Ballaststoff
4 g
Gesättigte Fettsäuren
9.5 g
Kohlenhydrate
62 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Summer Harvest
14 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Chilli beef with lemon feta
30 Min
Chicken Waldorf salad
40 Min
Mediterranean vegetable bake
50 Min
Chicken and almond stir-fry
30 Min
Chicken and warm potato salad
55 Min
Turkey rissoles and kale slaw
30 Min
Lamb with pumpkin and lentils
50 Min
Vegetable potato salad with chicken
1 Std. 15 Min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 Min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 Min
Meatballs with chilli cheese potatoes
1 Std.
All-in-one chicken dinner (Skinnymixers)
50 Min