
Geräte und Zubehör
Herb-salted chicken and chickpea casserole
Vorbereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
Crumb
-
manchego cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
sourdough bread day old80 g
-
hazelnuts, without skin roasted60 g
Herb salt
-
fresh thyme leaves only10 sprigs
-
fresh oregano leaves only3 sprigs
-
flaked salt3 tsp
-
garlic clove1
Casserole
-
garlic clove1
-
olive oil plus 1 tbsp extra for frying30 g
-
bacon cut into pieces (1 cm)120 g
-
dried bay leaves2
-
red capsicum deseeded and cut into strips200 g
-
water300 g
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
sherry vinegar20 g
-
chicken thigh fillets6
-
canned chickpeas (approx. 250 g after draining)400 g
-
fresh green beans trimmed150 g
Nährwerte pro 1 portions
Kalorien
431 kcal /
1810.5 kJ
Protein
38 g
Fett
22.8 g
Kohlenhydrate
15.3 g
Ballaststoff
6.4 g
Gesättigte Fettsäuren
5.6 g
Natrium
1766.5 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Entertaining with Dani Valent
95 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland