Geräte und Zubehör
Beetroot salad with raita dressing
Zubereitung 35 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
raw beetroots peeled and cut into thin slices (see Tips)2
-
dried chilli flakes plus extra 2 pinches for dressing1 tsp
-
red wine vinegar2 tbsp
-
ground black pepper½ tsp
-
salt1 tsp
-
boiling water500 g
-
piece fresh ginger6 cm
-
sweet potato150 g
-
sunflower oil (approx. 250 g), for shallow frying
-
garlic clove1
-
Lebanese cucumber peeled, deseeded and cut into pieces (3 cm)1
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
ground coriander½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
alfalfa sprouts to serve (optional)
-
black sesame seeds to serve (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
645.5 mg
Protein
5.5 g
Kalorien
1002.1 kJ /
238.6 kcal
Fett
16.7 g
Ballaststoff
3.9 g
Gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
14.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Meals in a Flash
91 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Coconut lime spritzer
5min
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13h
Broccoli salad
10min
Beetroot salad
10min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Curried cauliflower salad
40min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Raw cauliflower tabouli
30min
Asian chicken noodle salad
45min
Strawberry gin fizz
10min
Peanut and soba noodle slaw
20min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min