Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- ½ garlic clove
- 3 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- ½ lemon, zest only, no white pith (optional)
- 1 tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 80 g sour cream
- 1 tbsp olive oil
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 900 g water
- 250 g potatoes (approx. 2-3 potatoes), peeled and cut into pieces (2-3 cm - see Tip)
- 250 g fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 2 fillets)
- 1 bunch green asparagus, ends trimmed and cut into quarters
- 20 g pickled capers, drained
- 40 g mixed baby leaf salad, to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2212.4 kJ / 528.8 kcal
- Protein
- 32.2 g
- Kohlenhydrate
- 30.4 g
- Fett
- 31.8 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 9.5 g
- Ballaststoff
- 6.3 g
- Natrium
- 435.4 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Coconut turmeric fish curry
40 Min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 Min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 Min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 Min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 Min
Salmon niçoise salad
35 Min
Superfood salmon salad
1h 5min
Steamed fish with green mash
50 Min
Fresh fennel salad
10min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 Min