Geräte und Zubehör
Mushroom-stuffed mushrooms
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh cup mushrooms brushed clean (stems removed and reserved)16
-
blanched almonds20 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
butter40 g
-
olive oil20 g
-
eschalots cut into quarters60 g
-
garlic clove1
-
egg1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only½ bunch
-
ground nutmeg1 pinch
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
523.5 mg
Protein
10.1 g
Kalorien
1102.9 kJ /
262.6 kcal
Fett
23.2 g
Ballaststoff
3 g
Gesättigte Fettsäuren
9.1 g
Kohlenhydrate
1.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus on: Mushrooms
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35min
Cauliflower gratin
1h
Eggplant cannelloni
1h 35min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40min
Jewelled quinoa salad
1h 35min
No potato salad
20min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Leek and smoked salmon dip
55min
Asparagus and pea omelette
20min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Classic mushroom risotto
30min