Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 700 - 800 g pork scotch fillets (approx. 6 steaks)
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp paprika
- 1 ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 tbsp oil
- 40 g pitted prunes, plus 3 extra prunes
- 500 g red cabbage, cut into pieces
- 50 g raisins
- 250 g red wine
- 30 g unsalted butter
- 1 tbsp white sugar
- 4 whole cloves
- 20 g red wine vinegar
- 200 g brown onion, cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 20 g tomato paste
- 6 dried shiitake mushrooms or dried porcini mushrooms (see Tips)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 2 - 3 potatoes (approx. 300-350 g), peeled and cut into 3-4 cm pieces
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1562.7 kJ / 372.1 kcal
- Protein
- 31.7 g
- Kohlenhydrate
- 26.5 g
- Fett
- 14.4 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 5.8 g
- Ballaststoff
- 5.9 g
- Natrium
- 907.8 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Beef and mushroom hot pot
2h
Pork fillet with mustard
35 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45p
Beef "Burgundy"
40p
Lamb spezzatino
1 Std. 45 Min
Creamy turkey stew (TM5)
3h 50min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Herb-salted chicken and chickpea casserole
1h 10min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Cabbage rolls
1h 50min
Pork and apple cider stew
1 Std. 40 Min