Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 700 - 800 g pork scotch fillets (approx. 6 steaks)
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp paprika
- 1 ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 tbsp oil
- 40 g pitted prunes, plus 3 extra prunes
- 500 g red cabbage, cut into pieces
- 50 g raisins
- 250 g red wine
- 30 g unsalted butter
- 1 tbsp white sugar
- 4 whole cloves
- 20 g red wine vinegar
- 200 g brown onion, cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 20 g tomato paste
- 6 dried shiitake mushrooms or dried porcini mushrooms (see Tips)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 2 - 3 potatoes (approx. 300-350 g), peeled and cut into 3-4 cm pieces
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1562.7 kJ / 372.1 kcal
- Protein
- 31.7 g
- Kohlenhydrate
- 26.5 g
- Fett
- 14.4 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 5.8 g
- Ballaststoff
- 5.9 g
- Natrium
- 907.8 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1u. 10min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1ч. 5 мин.
Pork fillet with mustard
35min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 мин.
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1u. 10min
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1h 30min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Beef and mushroom hot pot
2h
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Beef Burgundy
1u. 45min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min