Kompatible Versionen
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 30 g eschalots
- 150 g red wine
- 300 g carrots, cut into sticks (1 cm x 7 cm)
- 1 pork tenderloin (500 g, approx. 6 cm)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 130 g water
- ½ tsp Meat stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- 8 juniper berries (optional)
-
25
g cherry jam
oder 25 g red berry jam - 20 g unsalted butter
- 1 tsp cornflour
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 29 g
- Kohlenhydrate
- 11 g
- Fett
- 7 g
- Ballaststoff
- 2.5 g
Alternative Rezepte
Beef and mushroom hot pot
2h
All-in-one 'roast' beef
1h 30min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Pork fillet with mustard
35min
Beef "Burgundy"
40min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Creamy turkey stew (TM5)
3h 50min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Beef Burgundy
1 godz. 45 min