Kompatible Versionen
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, TM6)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
-
75
g apple unpeeled, cored, cut into
wedges to fit through feeder tube - 325 g zucchini unpeeled, trimmed and cut into wedges to fit through feeder tube, deseeded
- 400 g carrot peeled, trimmed and cut into wedges to fit through feeder tube
Sauce
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 60 g walnuts
- 40 g leek
- 35 g olive oil
- 200 g broccoli, cut into florets
- 1 tsp sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 40 g dry white wine
- 90 g water
- ¼ tsp Vegetable stock paste
- 2 garlic cloves, unpeeled
- ½ tsp nutmeg
- 80 g pouring (whipping) cream
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 3214.2 kJ / 768.2 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Kohlenhydrate
- 47 g
- Fett
- 58.5 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 17.1 g
- Ballaststoff
- 13.5 g
- Natrium
- 1518.3 mg
Alternative Rezepte
Broccoli and ham pasta bake
1 godz.
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Mushroom risotto (TM6)
30 min
Creamy vegetable rice
25min
Apricot Chicken
35 min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25min
Chicken and risoni bake
1 godz. 15 min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35 min
Poached eggs using blade cover
30 min